Tečni kolagen Apsolutni kolagen

Tečni kolagen Apsolutni kolagen sadrži NAJVEĆU koncentraciju hidrolizovanog kolagena na našim prostorima, čak 6.5gr u kesici od 10gr! Pakovanje je dizajnirano za laku i jednostavnu upotrebu – sadržaj se konzumira direktno iz kesice, jedna kesica dnevno. Pored praktične primene, tečno stanje kolagena je prednost jer ima do 10x bolju apsorpciju nego u prahu ili tabletama. Ovaj suplement ima mnogobrojne benefite – poboljšava zdrave kože, kose, noktiju, kao i celokupnog organizma. Pakovanje: 140gr, 14 kesica, jedna kesica 10gr.

2.700,00 RSD

Tečni kolagen Apsolutni kolagen kompanije Angel Bio Therapy je dijetetski suplement koji doprinosi zdravlju i izgledu celog organizma. Sadrži najveću koncentraciju kolagena na tržištu – 6,5 gr kolagena po kesici. Ovaj proizvod podmlađuje izgled, jača kožu, nokte i kosu, sprečava bore, deluje kao antioksidans, poboljšava stanje mišića, kostiju, tetiva i ligamenata, čuva imunitet i kardiovaskularni sistem. Tečno stanje kolagena se mnogo bolje usvaja od onog u tabletama i prahu.

Redovnom upotrebom tečnog kolagena koži i organizmu vraćamo hranjive stvari koje se u prirodnom procesu starenja gube i time osiguravamo mladalački izgled i zdravlje celokupnog organizma.

Zašto je tečni kolagen neophodan suplement?

Kolagen je najvažniji protein u ljudskom organizmu a poreklo imena je od grčke reči „kólla”, što znači „lepak”.

Nalazi se u našim mišićima, ligamentima, kostima, tetivama i koži. Kolagen se u organizmu neprestano obnavlja i odumire.

Međutim, u ranim tridesetim godinama taj proces u organizmu se znatno usporava. Samim tim, bez dodataka u ishrani ili suplemenata – nastaje deficitit kolagena u organizmu, a kao rezultat toga se javljaju vidljivi znaci starenja kao i veliki broj obolenja.

Najnovija naučna istraživanja dokazuju da se prema količini kolagena u organizmu može tačno utvrditi starost organizma. Starenjem količina kolagena opada. Kolagen iz goveđeg želatina ima pozitivan uticaj na zdravlje kože i rast noktiju, kao i za bujnu i jaku kosu u smislu boljeg kvaliteta dlake.

Kolagen je neophodan za zdravlje kože i stanje kože lica. U ponudi imamo i kremu sa kolagenom.

Kolagen ulazi u sastav svih naših organa, to je protein koji:

 • čini našu kožu čvrstom, elastičnom i mladolikom,
 • pospešuje rast kose i noktiju,
 • dokazano smanjuje efekte starenja,
 • regeneriše kosti i deluje na bolove,
 • ubrzava zarastanje rana.

Tečni kolagen: Sastav

Najvažniji sastojak je goveđi hidrolizovani kolagen – Sastoji se od 3 veoma važne aminokiseline, a to su glicin (glycine), prolin (proline) i hidroksiproline (hydroxiproline). Glicin održava i poboljšava zdravlje zglobova i mišića. Prolin održava zdravlje kože (bolja elastičnost, tekstura i izgled), poboljšava rast kose i kvalitet noktiju i zubi, kao i kardiovaskularnog sistema. Hidroksiprolin sprečava upalne procese u organizmu i unapređuje imunitet.

Hidrolizovani kolagen je kolagen koji je “razbijen” u manje forme peptide koji se lakše i efikasnije usvajaju u organizmu. Vitamin C poboljšava usvajanje kolagena.

Osim hidrolizovanog goveđeg kolagena u sastav ulaze:

 • Vitamin C, koji je neophodan za biosintezu kolagena, ključ dobrog zdravlja i jakog imuniteta
 • Stevija, prirodni zasladjivač bez kalorija (pogodno za dijabetečare)
 • Prirodna aroma višnje, koja daje prijatan ukus ovom proizvodu

Apsolutni kolagen je bez suvišnih dodataka, konzervansa i veštačkih boja. Ne sadrži riblji kolagen.

Benefiti tečnog kolagena

 • sadrži najveću koncentraciju kolagena na tržištu
 • sprečava nastanak bora, pukotina i linija na koži lica
 • poboljšava elastičnost kože, podmlađena koža
 • smanjuje umor i iscrpljenost
 • jača i gušća kosa, brži rast kose, sprečavanje opadanja kose
 • bolji imunitet, štiti od oksidativnog stresa
 • poboljšanje zdravlja čitavog organizma
 • praktično pakovanje
 • izuzetno pristupačna cena
 • jače kosti, nokti i kosa

Ko treba da koristi tečni kolagen?

Od sredine dvadesetih godina života, pa i u ranim tridesetim godinama, koncentracija kolagena i proizvodnja u organizmu opada i javljaju se prvi znaci starenja, i slabljenje organizma, što se najviše vidi po promenama na koži. Kolagen čini 70% belančevina na koži. On nam nije dat jednom zauvek.

Kolagen se u organizmu neprekidno obnavlja – odumire i istovremeno se proizvodi iz ćelija koje ga hrane. Međutim, vremenom se ta razmena usporava, nastaje deficit kolagena i kao rezultat se pojavljuju bore, oboljenja, i vidljivi proces starenja.

Kako bi usporili znake starenja, unapredili stanje organizma i poboljšali izgled onda je Apsolutni kolagen u tečnom stanju pravi izbor za vas.

Kako se upotrebljava tečni kolagen?

Koristiti jednu kesicu dnevno, konzumirati direktno iz kesice. Pakovanje sadrži 14 kesica, u svakoj kesici ima 10gr suplementa od čega je 65% čist kolagen.

Gde kupiti tečni kolagen?

Ovaj proizvod možete poručiti online preko našeg sajta, a možete ga kupiti i u našoj biljnoj apoteci Riznica bilja u Novom Sadu, na adresi Alekse Šantića 72.

Tečni kolagen cena

Cena ovog proizvoda je 2.400,00 rsd. Plaćanje je pouzećem.

Jedno pakovanje sadrži 14 kesica, a svaka kesica je 10gr suplementa u tečnom obliku.

Napomena: Čuvati van domašaja dece. Rok upotrebe je utisnut na pakovanju. Dodatak ishrani, dijetetski suplement. Dodaci ishrani nisu zamena za zdrav način života i uravnoteženu ishranu.

Apsolutni kolagen – Vaša dnevna doza zdravlja i lepote!

Šta je kolagen?

Kolagen je najvažnija belančevina u ljudskom organizmu. On obuhvata oko 40% od svih belančevina i osnovni je deo vezivnog tkiva. Odgovoran je za stanje kože, očne jabučice, kostiju, kose, zuba i noktiju. Kolagen je izvor mladosti i lepote.

Endogeno proizvedeni kolagen (tj. kolagen od sinteze organizma) igra veoma važnu ulogu u zdravlju. Degradacija i iscrpljivanje prirodnog kolagena u telu se povezuje sa gomilom zdravstvenih problema. Isto tako egzogeni (poreklom izvan tela) kolagen se sve češće koristi, kao i za medicinske i kozmetičke upotrebe tako i za lečenje i opravljanje tkiva u telu.

Zašto je tečni kolagen bolji od onog u prahu i tabletama?

Kao što smo napomenuli, tečni kolagen, odnosno hidrolizovani kolagen se sastoji od peptida, odnosno manjih oblika koji se lako usvajaju. Kolagen u prahu i kolagen u tabletama obično ne sadrži kolagen u obliku peptida tako da je manja iskorišćenost samog suplementa.

Najbolji tečni kolagen Apsolutni kolagen nadoknađuje manjak kolagena u telu, obnavlja kožu i kosu i unapređuje zdravlje celog organizma. Oporavlja telo od umora, unapređuje imunitet. Lako se konzumira i ima veliki procenat apsorpcije u organizam. Ukoliko želite da unapredite izgled i zdravlje onda je ovo pravi proizvod za vas.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tečni kolagen Apsolutni kolagen“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popularni proizvodi

 • Akcija!
Vaša korpa