Uslovi isporuke

Naručene proizvode isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Bex službe.  Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Potvrdi”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj telefona  069 2022599 Cena dostave iznosi od 300 do 350 dinara u zavisnosti od mesta u kojem ste naveli da se paket isporuči.

Zamena

Rok zamene Rok za zamenu artikla je 5 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Proizvod se može zameniti samo ukoliko nije otvoren ili korišćen i da je u originalnom pakovanju. Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije oštećen ili pogrešan proizvod.Svaka greška koja se dogodi našom greškom, kupac u tom slučaju je oslobođen svih troškova dostave. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznost poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske Bex službe.

Pravo na odustajanje

Korisnički servis – Pravo na odustajanje ili povraćaj robe Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača kupovina preko naše prodajne internet stranice www.angeltherapy.ns smatra prodajom na daljinu. Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 7 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Kupac je u obavezi da zahtev za Odustanak od ugovora pošalje na e-mail adresu angeltherapy.ns@gmail.com sa svim podacima vezano za povrat novca. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac/izjavu o odustanku koju je prethodno dobio sve putem e mail adrese. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti račun-otpremnica koju je kupac prethodno dobio uz porudžbinu i odštampana, uredno popunjena dokumentacija prethodno poslata na e-mail adresu iz porudžbine radi povrata novca. Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje novca i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca/izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Uslovi korišćenja i prodaje

UGOVOR O KUPOVINI

Na osnovu Zakona o kupovini na daljini Angel Bio Therapy svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

  • da se prodaja robe putem internet sajta angeltherapy.rs obavlja u okviru firme pj. Riznice Bilja Alekse Santica 72 Novi Sad… telefon: 069 202 25 99; gde je adresa za reklamacije: angeltherapy.ns@gmail.com
  • da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu angeltherapy.ns
  • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal
  • da se trošak isporuke naknadno obračunava u korpi web prodavnice, u iznosu od 380 dinara. 
  • da poručenu robu isporučujemo u roku od 2 radnih dana. Vikendom se paketi ne šalju ni isporučuju. Postoji mogućnost od strane Bex službe da promeni način isporuke zbog obima posla i da iste isporuče i subotom. 
  • da se mogućnost robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne  podsticaje  obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici angeltherapy.ns
  • da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  plaća pouzećem gotovinski prilikom preuzimanja. 
  • da u slučaju prijema robe potrošač uvidi da proizvod nije odgovarajuć, potrošač ima pravo da proizvod zameni, vrati ili isti paket odbije. 
  • da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koji je definisan pod stavkom Korisnički servis. 

Sa poštovanjem,
Vaš Angel Bio Therapy 

Vaša korpa