Ulje od bršljana za celulit

Ulje od bršljana za celulit i benefiti

Bršljan (Hedera Helix lat.) ima mnogobrojne zdravstvene koristi, a jedan od njih ih je ulje od bršljana za celulit.

Šta je bršljan?

Bršljan je biljka čiji list ima nekoliko zdravstvenih benefita i koji se koristi kao prirodni lek za mnoga stanja. [1] Bršljan je čest sastojak sirupa za kašalj.

Ulje bršljana se najčešće koristi za uklanjanje celulita i masti na telu.

Aktivni sastojci ovog ulja su saponini, steroli, polialkani, flavonoli, tanini i karoten. Koristi se pored celulita, i za dermatitis, opekotine, druga stanja na koži i reumatodni artritis.

Koristi se za smanjenje celulita i masti jer rastvara masne ćelije. Smanjuje zadržavanje vode i pomaže da se masne ćelije brže izbace iz tela. Ulje bršljana se koristi i u proizvodima za mršavljanje, ali i u gelovima za vene.

Kako ulje bršljana pomaže kod celulita?

Ubrzava stvaranje hijaluronske kiseline, čini kožu mekšom i elastičnijom. Prodire duboku u kožu, eliminiše masne ćelije, ubrzava cirkulaciju, jača kožu i uklanja celulit. Ima antiupalna svojstva i bogato je antioksidansima. Bogato je polifenolima, odnosno saponinima i flavonoidima koji smanjuju potkožnu masnoću. Deluje adstringentno, antioksidantno, tonirajuće i umirujuće. Jednostavno rečeno – pročišćava kožu. Sadrži kompleks saponina koji deluju protiv celulita tako što sprečavaju akumulaciju tečnosti u koži.

Najbolje ulje od bršljana za celulit

Najbolje ulje od bršljana za celulit je Anticelulit gel Angel Bio Therapy koji pored bršljana sadrži i ulje grejpfruta za maksimalan efekat.

 

Anticelulit gel je namenjen za negu kože koja je sklona pojavi celulita. Sadrži ekstrakt bršljena koji doprinosi boljoj nezi i izgledu kože. Čini kožu glatkom i mekom na dodir. U sastavu gela se nalazi i eterično ulje grejpfruta koje uklanja masti. Anticelulit gel ne greje, niti hladi. Mogu da ga koriste i osobe koje imaju problem sa venama. Gel prija koži i odmara je. Efikasno uklanja celulit.

Anticelulit gel iz asortimana Angel Bio Therapy prirodne kozmetike pomaže u uklanjanju celulita, masnih ćelija ispod kože, smanjenju vidljivosti celulita, jačanju kože, boljoj cirkulaciji, izgledu i stanju kože. Zbog svojih prirodnih sastojaka ovaj gel ne zagreva kožu, niti je hladi, tako da daje prijatan osećaj nakon nanošenja. Glavni aktivni sastojci ovog preparata za celulit su ekstrakt bršljena i ulje grejpfruta. Prirodna kozmetika.

Bršljen uz kombinaciju sa grejpfrutom je efikasan način kako se rešiti celulita.

Najvažniji deo grejpfruta jesu flavonoidi. Njihov značaj za masti, pa i za celulit, je veliki. Oni utiču na uklanjanje masti iz digestivnog trakta. To znači da će se masti, ako nisu ušle u krv, samo izbaciti iz organizma. Otići iz tela. Grejpfrutom se takođe reguliše metabolizam u limfi. Samim tim što će ona biti manje manje zamašćena, njeno taloženje ispod kože, koje je takođe jedan od većih uzročnika celulita, može biti potpuno eliminisano. Sadrži antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala i tako usporava starenje kože. Ima antibakterijske osobine i pročišćava kožu. Uz adstringentno delovanje doprinosi ušvršćivanju kože. Čest je sastojak krema za celulit i ima veoma prijatan miris.

Ovde možete videti iskustva korisnika:

Cena anticelulit gela je 650,00 rsd, a plaćanje je pouzećem.

NARUČITE ANTICELULIT GEL SA BRŠLJANOM

Šta je celulit i zašto se javlja?

Celulit predstavlja kvrgavu, ispupčenu, neravnu kožu koja se najčešće javlja na bokovima, butinama, zadnjici i stomaku. Može se javiti i na rukama.

Celulit je površinska masnoća, koja se nalazi odmah ispod prvog sloja kože i sastoji se od masnih ćelija koje se drže vlaknastim trakama, i koži daju neravan rupičast izgled, odnosno izgled “kore pomorandže”.

Razlozi zbog kojih se javlja celulit su:

  • Genetski faktori
  • Ishrana
  • Procenat masnoće u telu
  • Debljina kože
  • Trudnoća
  • Gojaznost
  • Starenje
  • Neaktivan način života
  • Prekomerno sedenje

Anticelulit gel sa grejpfrutom i bršljenom

Redovnom upotrebom Anticelulit gela ćete rešiti problem sa celulitom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa