Anticelulit gel - crni biber

Crni biber, bršljen i đumbir podstiču cirkulaciju u predelima zahvaćenimcelulitom i na taj način pospešuju njegovu eliminaciju.
Crni biber ima nekoliko benefita za telo i može biti efikasan u borbi protiv celulita zbog svojih jedinstvenih svojstava.

BENEFITI:

 
  • Poboljšanje cirkulacije:
Crni biber stimuliše cirkulaciju krvi, što pomaže u transportu hranljivih materija do kože i efikasnom uklanjanju toksina. Poboljšana cirkulacija može pomoći u smanjenju pojave celulita.  
  • Termogeni efekat:
Piperin, aktivni sastojak crnog bibera, ima termogeni efekat koji može povećati lokalnu temperaturu kože, što pomaže u razgradnji masnih naslaga ispod kože.  
  • Antioksidativna svojstva:
Crni biber je bogat antioksidansima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala. To može poboljšati ukupno zdravlje kože i smanjiti štetu koja može doprineti razvoju celulita.
  • Detoksikacija kože:
Pomaže u detoksikaciji kože tako što promoviše znojenje i eliminaciju toksina kroz kožu. Ova detoksikacija može doprineti smanjenju zadržavanja tečnosti i poboljšanju izgleda kože.  
  • Poboljšanje teksture kože:
Upotreba crnog bibera u tretmanima za kožu može pomoći u uklanjanju mrtvih ćelija i stimulaciji rasta novih, zdravih ćelija kože, što poboljšava teksturu i tonus kože.  
  • Antibakterijska svojstva:
Crni biber ima prirodna antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u održavanju čistoće kože i sprečavanju infekcija koje mogu pogoršati izgled celulita.   Gel čini kožu glatkom, čvršćom i manje sklonom vidljivom celulitu.

2.000,00 RSD

Anticelulit gel na bazi crnog bibera, đumbira i bršljena!
Posebna forma anticelulit gela za negu kože sklone pojavi celulita, zasnovana na dejstvu eteričnih ulja crnog bibera, đumbir i bršljana.
Aktivne komponente ovih ulja doprinose smanjivanju celulita, poboljšanju periferne cirkulacije i izbacivanju toksina.
Upotreba: jednom do dva puta dnevno kružnim pokretima umasirati dovoljnu količinu gela na kožu butina i stomaka.
Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati van domašaja dece. U slučaju preosetljivosti na neki od sastojaka prekinuti upotrebu.
Neto: 600gr

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Anticelulit gel – crni biber“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Popularni proizvodi

  • Akcija!
Vaša korpa